Mortal Kombat X Release check, Alternate control, Input shortcuts Ezek mik és mi az optimális beállítás?
Figyelt kérdés
Próbáltam fordítóval de nem igazán tudtam értelmezni :(2017. jan. 23. 11:07
1/3 anonim válasza:
release check megvizsgálja az aktuális verziódat, hogy az a legfrissebb-e
alternate control az alternatív irányítási lehetőség, pl gamepad/kontroller, billentyűzet, stb.
input shortcuts - gyorsbillentyűk, mivel mit csináljon a karakter, guggoljon le, rúgjon stb.
2/3 anonim válasza:
illetve alternate controlnál az is lehet, hogy 2 külön gombot adsz meg azonos cselekvésre, pl billentyűzetnél a control-lal meg a C-vel is legugolsz.
3/3 A kérdező kommentje:
És a kombókra van valami okosság? Kínaiakon kívül be tudja vágni valaki? Elkezdtem online nyomatni és olyan kombókat vernek rám, hogy azt sem tudom merre vagyok arcal. Azért jó párat szétvágtam így is. De jó lenne fejlődni. Próbáltam a training menut de még mikor írja a kombinációkat még van hogy úgy is csak 30.-dikra jön össze. Ha össze jön. Kontrollerrel játszom. Előre is köszi ha valakinek van valami okossága!
2017. jan. 24. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!