Mi ez a hülyeség (úgynevezett "fair játék") a honfoglalóban?
A honfoglaló játékkal régebben sokat játszottam, tök jó volt, izgalmas, szórakoztató, taktikás...Most újra rákaptam, de valami eszméletlen égbekiáltó hülyeséget tapasztalok, mintha minden második játékos valami agymosott lenne. Valakik(gondolom a nagyokosok) ugyanis kitaláltak mindenféle fölösleges íratlan szabályokat és ha valaki ezeket nem ismeri, vagy nem tartja be, azt úgy kioktatják ,mintha valami súlyos bűncselekményt követett volna el. Pl. ilyeneket találtak ki, h nem lehet várat támadni, nem lehet 400-as megyét támadni, nem lehet a gyengébbet támadni, szóval ilyen értelmetlen korlátozások. S ha én egy ilyet is megszegek rögtön minden utolsó szarnak elhordanak, hogy nem vagyok "fair"és hogy mekkora szemétláda lehetek. Őszintén sajnálni tudom az ilyeneket, akik ekkora ügyet csinálnak ebből. Én pusztán a játék élvezetéért játszom, taktikázom,ügyeskedem, adott esetben várazom, mert ez lenne a lényege az egésznek.
Ha meg valaki mindenáron ragaszkodik a fair játékhoz, annak csak azt tudom mondani, hogy gondoljon bele, hogy mondjuk adott egy szituáció: Van két ellenfeled, az egyik minden tud, a másik meg szinte semmit,a második helyen állsz, neked ugye az íratlan szabály szerint a nagyon erőset "kell" támadnod,ami amúgy teljesen értelmetlen, mert szökőévben egyszer hibázik, ő szintén téged támad, mert te vagy a második és ugye a leggyengébbet nem "lehet" így ha mindezt betartod, akkor egy dögunalmas menetnek nézhetsz elébe, ahol a legerősebb szép lassan mindent elfoglal tőled míg a végére övé az egész térkép te meg pont ugyanúgy állsz mint a leggyengébb(hiába tudtál sokkal többet nála) és valami végső tipp dönt, h ki lesz az utolsó ,amit ha pont elrontasz, akkor még az a gyenge is eléd kerül. Na most kérdem én, ebben hol az igazság?
Akkor már inkább az lenne fair, ha minden játékos egyszer az egyik ellenfelet támadná, egyszer a másikat felváltva tökmindegy, hogy ki hogy áll éppen.
Na persze távol álljon tőlem, h bármilyen íratlan szabályt is javasoljak, mert ezek pont magának a játéknak az élvezetét rontják el. Nem értem, mire jó az ilyen beszűkült gondolkodás egy játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!