Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek Wolrd of Tanks...

Szerintetek Wolrd of Tanks esélyes ilyen netsebesség mellett?

Figyelt kérdés

[link]

A gépem megvan hozzá, de ahol lakom jelenleg albérletben, ilyen net van.. Vagy tudnátok nekem hasonló, akár másfajta játékot offline, ami voltaképp kötetlen játékmenetű és lehet fejlődgetni benne?

2017. jan. 20. 03:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp ez a két fő szempontom, hogy kötetlen játékmenete legyen nem kell sztori, és valamilyen fejlődési és statisztikai rendszer legyen benne, mint a WoT-ban csak offline.
2017. jan. 20. 03:09
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem működhet a dolog! a ping legyen jó az a lényeg igazából
2017. jan. 20. 04:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, megpróbálkozok vele. Végülis veszíteni nem veszítek vele semmit.
2017. jan. 20. 04:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Jatszani boven eleg. Bar a 0 ping nekem erdekesnek tunik.
2017. jan. 20. 09:19
 5/6 A kérdező kommentje:
És igazatok volt, bár fél napomba telt mire leszedte, de problémamentesen tudok játszani!
2017. jan. 26. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
na ugye :) ha jól tudom maga az adatforgalma a játéknak az szinte semmi... csak annyit forgalmaz másodpercenkent rohadtsokszor hogy ki hol es mivel van,merre nez, mikor lő.
2017. jan. 27. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!