Írnátok erről a Watch Dogsról mi is ez, honnan ered, mitől lett ennyire mértéktelenül felkapott, miben más, mint egy más sandbox játék?
Honnan ered?
A Ubisoft azt hitte, tud jobb játékot csinálni, mint a Grand Theft Auto.
Mitől lett ennyire mértéktelenül felkapott?
Nem lett az. Az első részből elég sokat adtak el, de csak mert egy 50 millió dolláros reklámkampánnyal támogatták meg. A második rész meg bele is állt a földbe.
Miben más, mint egy más sandbox játék?
Kevesebb lövöldözés, inkább a lopakodásra és hackelésre épül.
Miből gondolod, hogy jobbat akartak csinálni a Gta-nál? Attól, hogy pár idióta összehasonlítgatja a két játékot youtube-on meg hasonló oldalakon még nem jelenti, hogy az Ubi a Gta-hoz igazodott volna. Szimplán csak egy sandbox játékot próbáltak csinálni, olyanra amilyenre ők szerették volna. Az már mellékes, hogy nem feltétlen úgy sikerült ahogy eltervezték.
Egyébként meg vicc, hogy ennyire divat utálni az ubisoftot. Azt még megértem, ha egy két játéknak nem tetszik az ötlete vagy a megvalósítása, de az, hogy kijön valami cikk egy ubi játékról és mindenki orrba szájba csak szidja, azért az kicsit túlzás. The Division-el semmi probléma, egy egész jó játékot hoztak össze. Rainbow Six Siege szintén. A Watch Dogs-okkal sincs semmi probléma, sőt... A 2. rész kifejezetten jó lett. Attól, hogy valakinek nem tetszenek a szereplők benne attól még nem jelenti, hogy szar a játék.
#2: Egyikünk sem mondta, hogy utálja az Ubisoftot, és nem is szaroztuk le a Watch Dogs-t. Ezt csak te képzelted hozzá.
A GTA-killer dolgot nem én találtam ki, hanem Stéphane Decroix, az egyik producer nyilatkozta, hogy a céljuk egy, a GTA V-nél is immerzívebb, komplexebb játékot csinálni. Könyörgöm, még a reklámban is az volt, hogy "Two Months Are Enough To Visit Los Santos, Come to Chicago on November 21".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!