Szerinted jó játék a Metin?
Privát vagy eredeti az mindegy. Igazából régen toltam,de amióta gagyi gépem van,nem hiszem,hogy mással tudnék játszani.
Most a Taurit töröltem le,mert az utóbbi pár napban állandóan lefagyott az új patch miatt,szóval marad a Metin. De nem tudom,hogy az utóbbi években mennyit változott? Jó vagy rossz?
Vagyis csak eredeti Metin érdekel!
Bocs,elírtam.
Régen se volt épp jó, hiszen Európába is 2004-ben (vagy utána valamivel) érkezett, amikor kijött a WoW, az porrá alázta, mások meg Diablo 2-t toltak hack & slashként.
Mondjuk nincs miért hibáztatni, hiszen Kóreában megszokottak az ilyen "fizetni kell és akkor jobb leszel" dolgok, de ez nem megszokott az Eu-ban, így nem is lett annyira népszerű, mint az akkor jóval fejlettebb WoW.
Ami a játékot illeti, azért az lenyűgöző hogy a WoW mellett még ez is üzemel a mai napig, bár nagy részt azért, mert nem kell hozzá se nyelvismeret, se különösebb érzék és egy rothadó félben lévő krumplin is elfut.
Ideális a fiatalabb (0-15év) korosztálynak, hiszen mész, püfölsz 4 gombot és vége is van.
Nem mondom hogy rossz, mert lehet élvezni az ilyen 1vs millió mobos témát is, nem is létezne hack & slash játéktípus ha nem lenne az, de jónak semmiképp nem mondanám.
Én jó 2 évig metineztem itt-ott, szóval el lehet vele lenni, de elég unalmas, vontatott játékmenet, nincs végjáték/end game.
A jelenlegi korban már nem állja meg a helyét. Alig történt fejlődés a játékban, ez pedig a legrosszabb jelek egyike. Ha megnézed ,a WoW-hoz az X-edik kiegészítőt adják ki, próbálják életben tartani, frissítik stb. Nem is kell viszont túl messzire menni, vannak ingyenes MMO-k is tömkelegével, amik sajnos röhögve verik a Metin-t (TERA, Guild Wars 2 ingyenes része, Neverwinter, csak hogy párat mondjak).
Az a baj, jelenleg nem egy életképes játék, nem írom le hogy rossz, de eléggé a negatív részen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!