Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » (FNAF) Purple Guy akkor végül...

(FNAF) Purple Guy akkor végül is William Afton lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Annyi mindent lehet olvasni a FNAF szereplőiről, róla meg különösen. De, egyszerűen annyira átláthatatlan - legalábbis annak tűnik - az egész. Most akkor, kiderült minden, és valóban William Afton lenne az igazi neve Purple Guynak?

Valamint, én úgy olvastam, hogy neki is vannak gyerekei. De, valami bosszú is szóba került. Mi történt? Vagy ez teljességgel hülyeség?

2017. jan. 11. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem ! William afton az Purple Guy apja ! Purple Guy meg Michael afton
2017. jan. 11. 20:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Ó, értem. És Michael kezéhez is ragad vér; más szóval, neki is van köze gyerekgyilkosságokhoz, nem?
2017. jan. 11. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel :)
2017. jan. 12. 00:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez talán segít valamit vele kapcs:

[link]

Lehet sokat segítene ha elolvasnám a Silver Eyes könyvecskét, de Scott annyi mindent összekavart - vagy csak én vagyok a hülye - hogy egyértelműen képtelen vagyok meggyőződni, mi van.

2017. jan. 12. 14:15
 5/10 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem: Szerintem hibát követünk el azzal, hogy a könyvet és a játékot kombózzuk. Márpedig sok oldal ezt teszi. De, rengeteg az eltérés a kettő között. És ez logisztikai problémákat is felvet, nem véletlen, ha nem 100%-ig egymásra épülnek.

Az egyetlen ami a Minigamekből látszik, hogy Purple ölt gyereket (egy halálát biztosan láttuk). És hogy a lelkek a ruhába kergették, ott meghalt. Itt 'megboldogultak', mert a gyilkosuk balesetből történő 'kivégzésével' elégtételt vettek saját halálukért. Később visszatért Springtrapként (a Fantom állatkák elv. csak figyelmeztetni próbálnak [elvégre nem megölni akarnak], hogy a gyilkos visszatért, de ezzel nyilván akadályoznak a Játékban), viszont a Springtrap Jumpscarekből nem jött le az, hogy meg akarna minket ölni. Annyi látszik, hogy elénk áll, és elv. segítséget kérne, meg megbocsájtást (nem nyúl utánunk, felénk, ugrik stb. mint a többi). De, nyilván ez sikertelen, mindig megússzuk az estét vagy elijeszt minket. Az ötödik éjszakán végső kétségbeesésében felgyújtja az éttermet. Ám ő túléli.

Mi értelme van ennek akkor, ha nem gyilkolt? Azért szenvedni és bocsánatot kérni, amit el se követett? Nyilván semmi.

2017. jan. 12. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Van fnaf könyv? Miről szól?
2017. jan. 12. 18:44
 7/10 Fnaf-Fan-Viki válasza:

#6 Igen van fnaf könyv.Most készül a második könyv a Twisted ones.Az első a Silver eyes.

Nekem megvan a saját kis teóriám ehhez:

Ketten követték el a gyilkosságokat,William Afton és Michael (William Afton mostoha fia,Michaelt úgy is ismerjük a játékban hogy Mike Schmidt [mert a Mike és a Michael ugyan az].Egyedül képtelenség lett volna elkövetni,hiszen egy jelmezbe öltözött ember csalogatta be a gyerekeket a hátsó szobába,és kiderül a fnaf 4 egyik easter eggjében,hogy két ember kell egy ruha félvevéséhez (aki hordja a ruhát és aki feladja rá).William felvete a ruhát,elcsalogatta a gyerekeket,Michael meg végezte a piszkos munkát.Ezért amikor szétszedik a robotokat ugyan ezzel a módszerrel,a lelkek Michaelt kergetik bele a Spring Bonnie ruhába,mert csak őt látták halálukkor,Williamet nem látták a ruhától.30 év múlva Michael felgyújta a pizzériát, és elmegy bosszút állni az apján.

Ez csak saját vélemény,nem lehet azt mondani egy fnaf teóriára hogy hülyeség,mert még ki se jött a fnaf összes része.Szóval azt is mondhatom hogy a robotokat elrabolták az űrlények és ezért van az egyik fnaf world-ös minigame az űrben :D

2017. márc. 12. 13:59
 8/10 anonim válasza:
Nem. Purple Guy, Mike Schmidt :)
2018. júl. 4. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok Magyar ember azt hiszi,hogy Michael Afton az Springtrap.De nem így van!Scott Cawthon is bejelentette elvileg valahol hogy nem így van.Springtrap William Afton valójában.Michael Afton a teknikus a sister locationből aki meghalhat.A freddy fazbear's pizzeria simulatorban benne van springtrap más külsővel.Azért nézz ki úgy mert a fnaf 3 tűz után még jobban kopott,és sérültebb lett.És még az is bizonyíthatja hogy William Springtrap,hogy a sister location legnehezebb custom night végigjátszásákor kapunk egy videóbejátszót,ahol kiderül hogy William Afton Springtrap.
2018. aug. 25. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ha én jól tudom, márpedig nem biztos, akkor Aftonnak 3 gyermeke van. 2 fiú (Michael és egy akinek nem ismerjük nevét, általában CC-ként/Crying Child-ként emlegetjük) és 1 lánya (Elizabeth). Afton a kisebbik fia halála után kezd el gyilkolni. Azt nem tudom, hogy előbb gyilkol-e mint hogy a lánya is meghalna, de elég valószínű. A bosszú pedig társa, Henry Emily lányának, Charlotte Emily-nek a meggyilkolására vonatkozik, mert azt hitte miatta hibásodott meg az az animatronic (Golden Freddy) aki kiharapta CC agylebenyét.
2022. ápr. 19. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!