Nyarierik123 kérdése:
Ha megveszem a GTA 5-öt pc-re akkor steamen kell letölteni, vagy cd ről kell telepíteni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert csak mobilnetem van ami nagyon lassú2017. jan. 9. 10:59
11/14 A kérdező kommentje:
Az kár, régen a játékokhoz nem kellet steam vagy hasonlók
2017. jan. 10. 13:07
12/14 Amarok Tonrar válasza:
Igen, régen. Amilyen nettel én is meg vagyok áldva, nekem is kínszenvedés letölteni szinte bármit. De cserébe ha valamiért tönkremegy a lemez, akkor sem veszett el a játék. Van itthon egy rakat eredeti, dobozos játék, mert gyűjtöttem, és amit lehet, ma is. Bár vigyázok rájuk, de ha az egyik mégis tönkremegy, és nincs beaktiválva Steam-en, akkor szívás. Némelyiket nem is árulják egyik áruházban sem. Ha mégis, az nagyon nem olyan élmény, mint kézben tartani a 90-es években vásárolt dobozt a csomó extrával.
A kérdésedre visszatérve: a lemezesre verzió nem tölt le olyan őrületesen sokat. Utána pedig csak akkor tölt, ha frissítés van. Egyszer kell kivárnod.
13/14 A kérdező kommentje:
És hol tudnám megvenni a GTA 5 lemezes verzióját veszprém megyében? Mert csak veszprémben tudok ilyen üzletet de ott nincs raktáron
2017. jan. 10. 14:41
14/14 Amarok Tonrar válasza:
Itt a múltkor volt 10-ért is, de még így sem vészes, ha annyira tetszik a játék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!