Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol kérdés. Mit jelent az...

Lol kérdés. Mit jelent az mikor a mecsek előtt a játékosok a csevegőbe olyanokat írnak, hogy "bot" "top" "mid" meg hasonlók?

Figyelt kérdés

Ja és hogy kell megnyitni játék közben a csevegőt, hogy írni tudjak bele?

Elég kezdő vagyok még.Hasonló játékkal se játszottam még.Kérlek ne nézzetek bolondnak.

2017. jan. 8. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, melyik részére mennek a pályának.

Bot: Alsó ösvény. Általában ADC (lövész), és egy support karakter megy oda, ami vagy egy tank, vagy egy healer karakter. De megfordulnak ott trükkösebb karakterek is, mint Morgana, vagy Lux.

Mid: A középső ösvény. Ide általában AP karakterek mennek, de szinte bárki vihető ide, kivéve lövészek. Bár Ezreal-t szokták oda vinni.

Top: Általában közelharcosok mennek ide, mint Garen.

JNG: Jungel. Ők elvileg sehol sincsenek, de gyakorlatilag mindenhol vannak. A jungel szörnyeit ölik, és ha szükségesnek látják, vagy pinlegsz nekik, lemennek segíteni a lanedre, amikor az ellenfél nem számít rá.

Ezek általános kijelentések, de nem mindig igazak egyes karakterekre. Példa képpen azt mondtam top-ra általában közelharcosok mennek, de én már láttam Top lanen ADC Annie-t is játszani.

2017. jan. 8. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, és a chatet az enterel tudod megnyitni. Amit így írsz be, azt csak a csapatod látja. A Shift+Enter kombinációval meg mindenki látni fogja amit írsz. Meccs elején szokás is egy Shift+Enter kíséretében egy Good Luck Have Fun-t is beírni. (Sok sikert, jó szórakozást!) Figyelmedbe ajánlanám a pingeket is, mert életmentőek lehetnek. CTRL+bal egérgomb nyomvatartva választhatsz pinget. De ha csak gyorsan megnyomod ctrl meleltt a bal egérgombot, akkor az azt eredményezi, hogy figyelemre intesz valakit egy bizonyos ponton. Egy G+bal egérgomb meg a "lágy ping". Ez egy kék ping, ami igazából semmit nem jelent önmagában. Általában azok értik, akik skype-olnak, pl egy lágy pinggel mutatják egymásnak, hogy ki hol fog várni. De van aki arra használja, hogy megmutassa, szerinte hova tűnt az enemy.
2017. jan. 8. 21:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Én általában járkálok mindenfele. :D

Mostmár tudom, hogy felső ösvényre ajánlott mennem Phanteonnal.

A dzsungel szörnyeit miértelme gyilkolászni? A pingeket szoktam használni.

2017. jan. 8. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:

jungle mobok adnak buffokat, mint mana regen + cd red, vagy a piros buff felgyújtja az ellenfelet, ettől lelassul és mágikus sebzést szenved el.

Emellett nagyban vered az ellenfér tornyát, egyszer csak seg*be harap egy jungler, szemből torony alól kiugrik topos és 2v1-ben jól megölnek. aztán megint. Aztán megint. Aztán talán elgondolkozol rajta hogy nem kéne esztelenül tolni a lane-t mert megint megölnek.

bot-bottom alsó ösvény

mid-middle középső

top - felső

Ha az elején kiválasztasz egy lane-t (vagy jg-t), akkor illik is ott maradni kb 20 percig, hacsak nem kezditek el előbb a csapat harcokat, nem nagyon kedveli senki, hogy te bemondod top solo aztán lemész botra mert neked nehéz a top. Az ilyen emberek szokták kapni az azonnali jelentéseket.

2017. jan. 8. 21:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem szoktam be mondani, hogy hova megyek.

Oda megyek mindig, ahol szükség van rám.

Eddig még nem kaptam jelentést.Egyszer ki is lettem tüntetve a játékomért.

A lesből támadással meg párszor megkillernek.

2017. jan. 8. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Bejelenteni sok igényt lehet ,aztán hogy mi lesz belőle az már a többieken múlik.

Azért érdemes az elején tisztázni ki hova megy, mert te pl pickelsz egy support sona-t, utána menjél fel vele top-ra egy renekton ellen, megesz reggelire.

2017. jan. 9. 14:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem a top való azt hiszem, mivel csak közel harcosokkal szoktam menni.
2017. jan. 9. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!