Lol kérdés. Mit jelent az mikor a mecsek előtt a játékosok a csevegőbe olyanokat írnak, hogy "bot" "top" "mid" meg hasonlók?
Ja és hogy kell megnyitni játék közben a csevegőt, hogy írni tudjak bele?
Elég kezdő vagyok még.Hasonló játékkal se játszottam még.Kérlek ne nézzetek bolondnak.
Azt jelenti, melyik részére mennek a pályának.
Bot: Alsó ösvény. Általában ADC (lövész), és egy support karakter megy oda, ami vagy egy tank, vagy egy healer karakter. De megfordulnak ott trükkösebb karakterek is, mint Morgana, vagy Lux.
Mid: A középső ösvény. Ide általában AP karakterek mennek, de szinte bárki vihető ide, kivéve lövészek. Bár Ezreal-t szokták oda vinni.
Top: Általában közelharcosok mennek ide, mint Garen.
JNG: Jungel. Ők elvileg sehol sincsenek, de gyakorlatilag mindenhol vannak. A jungel szörnyeit ölik, és ha szükségesnek látják, vagy pinlegsz nekik, lemennek segíteni a lanedre, amikor az ellenfél nem számít rá.
Ezek általános kijelentések, de nem mindig igazak egyes karakterekre. Példa képpen azt mondtam top-ra általában közelharcosok mennek, de én már láttam Top lanen ADC Annie-t is játszani.
Köszi a választ.
Én általában járkálok mindenfele. :D
Mostmár tudom, hogy felső ösvényre ajánlott mennem Phanteonnal.
A dzsungel szörnyeit miértelme gyilkolászni? A pingeket szoktam használni.
jungle mobok adnak buffokat, mint mana regen + cd red, vagy a piros buff felgyújtja az ellenfelet, ettől lelassul és mágikus sebzést szenved el.
Emellett nagyban vered az ellenfér tornyát, egyszer csak seg*be harap egy jungler, szemből torony alól kiugrik topos és 2v1-ben jól megölnek. aztán megint. Aztán megint. Aztán talán elgondolkozol rajta hogy nem kéne esztelenül tolni a lane-t mert megint megölnek.
bot-bottom alsó ösvény
mid-middle középső
top - felső
Ha az elején kiválasztasz egy lane-t (vagy jg-t), akkor illik is ott maradni kb 20 percig, hacsak nem kezditek el előbb a csapat harcokat, nem nagyon kedveli senki, hogy te bemondod top solo aztán lemész botra mert neked nehéz a top. Az ilyen emberek szokták kapni az azonnali jelentéseket.
Nem szoktam be mondani, hogy hova megyek.
Oda megyek mindig, ahol szükség van rám.
Eddig még nem kaptam jelentést.Egyszer ki is lettem tüntetve a játékomért.
A lesből támadással meg párszor megkillernek.
Bejelenteni sok igényt lehet ,aztán hogy mi lesz belőle az már a többieken múlik.
Azért érdemes az elején tisztázni ki hova megy, mert te pl pickelsz egy support sona-t, utána menjél fel vele top-ra egy renekton ellen, megesz reggelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!