Az érdekelne hogy BF4-ben felmegyek Deatmatch szerverre és az admin meg öl, és ki kickkel, nagyon kezdő BF-es vagyok, és nem tudom a rangom miatt, illetve hogy találjak olyan szervert ahol nem a legprofibbak játszanak?
"Az érdekelne hogy BF4-ben felmegyek Deatmatch szerverre és az admin meg öl, és ki kickkel" Ebben hol a kérdés? :D
"illetve hogy találjak olyan szervert ahol nem a legprofibbak játszanak?"
Elég ha arra keresel rá a szerver keresőben, hogy : NOOB ONLY / NOOB
De gyakran felmennek nagy szintűek is, mészárolni :D
Engem eddig, ha kirúgtak szerverről, mindig kiírta a Battlelogon alul, hogy miért történt.
(Olyanért még soha nem rúgtak ki, hogy alacsony a rangom.)
Általában, a szerver szabályainak nem megfelelő fegyver használata vagy birtoklása (tehát nem kell, hogy lőj is vele, elég ha nálad van) esetleg telepítés után elfelejtettem a Punkbuster-t (csalás elleni védelem) felrakni. De kirúghatnak "baráti tűz" miatt is, ahol van ilyen, de ott sem az elsőnél, 2-3 teamkill után, addig csak figyelmeztet az admin.
A szerver szabályait a chat ablakba beírt !rules paranccsal lehet lehívni - angolul (esetleg a szerver helyének nyelvén, de ez ritka). A főbb szabályokat a szerverleírás is tartalmazni szokta (jobbra, alul).
Még annyit, hogy végül is, ha benne van a szerver szabályzatában a minimális rang, akkor előfordulhat ez is, de én még nem találkoztam ilyesmivel.
Inkább a K/D arányt kifogásolják néhol, azt is olyan helyeken ami a kezdőknek van fenntartva, pont azért, hogy a pro játékosok ne rendezzenek mészárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!