Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az érdekelne hogy BF4-ben...

Az érdekelne hogy BF4-ben felmegyek Deatmatch szerverre és az admin meg öl, és ki kickkel, nagyon kezdő BF-es vagyok, és nem tudom a rangom miatt, illetve hogy találjak olyan szervert ahol nem a legprofibbak játszanak?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:

"Az érdekelne hogy BF4-ben felmegyek Deatmatch szerverre és az admin meg öl, és ki kickkel" Ebben hol a kérdés? :D

"illetve hogy találjak olyan szervert ahol nem a legprofibbak játszanak?"

Elég ha arra keresel rá a szerver keresőben, hogy : NOOB ONLY / NOOB

De gyakran felmennek nagy szintűek is, mészárolni :D

2017. jan. 8. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
ne köss már bele a lényeg érted hogy mire gondolok, én segítek másoknak ha olyat kérdeznek tőlem amihez értek, pl konfig összeszerelés, stb számítástechnikai kérdések, audio eszközök kérdésben, nem kötekedek, szóval akkor hogyan tudok olyan szerverekre amit leírtál rá keresni, és miért rúg ki a szerverről az admin ?
2017. jan. 8. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem eddig, ha kirúgtak szerverről, mindig kiírta a Battlelogon alul, hogy miért történt.

(Olyanért még soha nem rúgtak ki, hogy alacsony a rangom.)

Általában, a szerver szabályainak nem megfelelő fegyver használata vagy birtoklása (tehát nem kell, hogy lőj is vele, elég ha nálad van) esetleg telepítés után elfelejtettem a Punkbuster-t (csalás elleni védelem) felrakni. De kirúghatnak "baráti tűz" miatt is, ahol van ilyen, de ott sem az elsőnél, 2-3 teamkill után, addig csak figyelmeztet az admin.

A szerver szabályait a chat ablakba beírt !rules paranccsal lehet lehívni - angolul (esetleg a szerver helyének nyelvén, de ez ritka). A főbb szabályokat a szerverleírás is tartalmazni szokta (jobbra, alul).

2017. jan. 9. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy végül is, ha benne van a szerver szabályzatában a minimális rang, akkor előfordulhat ez is, de én még nem találkoztam ilyesmivel.

Inkább a K/D arányt kifogásolják néhol, azt is olyan helyeken ami a kezdőknek van fenntartva, pont azért, hogy a pro játékosok ne rendezzenek mészárlást.

2017. jan. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!