Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri belekezdeni és megvenni...

Megéri belekezdeni és megvenni a Word of Warcraft Legion nevezetű MMO-t?

Figyelt kérdés
Eddig csak Aionoztam csak az a baj hogy kezdek beleunni ès már nincs olyan sok játèkos rajta illettve már nem olyan mint règen volt a game.Viszont a Wow nagyon híres MMO ès nemtudom hogy meg éri e megvenni és elkezdeni.

#PC #World of Warcraft #MMORPG #WoW #Word of Warcraft Legion
2017. jan. 8. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tudsz rá fizetni havi 4 ezer forintot, akkor megéri. Van sok ingyenes alternatívája, de a WoW-ban ezerszer több tartalom van, mint azokban.
2017. jan. 8. 13:57
 2/8 anonim válasza:
Megéri, nem véletlenül a leghíresebb mmo. Fizetni sem muszáj érte a havi díjat ugyanis lehet venni goldért ingame aukciós házból gametimot, a gold meg akkor is jön ha nem akarod.
2017. jan. 8. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát először talán próbáld ki ingyenes starter edition-ba, abból talán rájössz hogy mennyire jön be. Ha magával ragad a dolog, és tetszik akkor megéri.
2017. jan. 8. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
A starter kb semmit sem mutat meg. A wow az endgame miatt hihetetlenül jó játék. Viszont a battlechest olcsó és tartalmaz 30nap gametime-ot. End game ebben nincs hisz itt csak lvl100-ig mehetsz, de akkor is jobban megismered a játékot és az a 2-3k nem sok érte.
2017. jan. 8. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:

@15:50

Azért mondom mert van aki játszik 10 percet a WoW-al, azt mondja hogy ez nem az ő játéka aztán soha többet nem nyomja.

2017. jan. 8. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a probléma. Az első 10percben semmit sem látsz a játékból.
2017. jan. 8. 18:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Eddig az ingyenes változatán játszottam a Taurinon az tetszett viszont próbáltam több mmot de szinte be kell látnom hogy sajnos egyik sem üti meg azt a szintet mint wow az aion majdnem mert sokáig toltam vele de aztán azt is elcseszték szval gondoltam csak ez maradt.Köszönöm a válaszokat még gondolkodok rajta de gondolom nagyon sok játékos lehet fenn szval itt legalább nem kell attól félnem hogy kihalt mert nyüzsög az élet :D
2017. jan. 8. 22:26
 8/8 anonim válasza:
Megéri, de vigyázz vele. Addiktív. A legnagyobb drog.
2017. jan. 15. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!