A Blade & Soul című MMORPG minden hónapban automatikusan prémium tagságot vesz. Mit tegyek?
Mostanában már ritkán játszok vele, viszont valamiért már hónapok óta, mindig újra prémium tagságot vesz a játék, ha az előző lejár. Ám ezt úgy csinálja, hogy nem von le tőlem pénzt, viszont az e-mailemre meg jönnek a játék levelei, hogy "Köszönik a vásárlást" meg stb., mintha tényleg megvettem volna.
Mit tegyek? Ebből lehet baj? Mint mondtam ritkán játszok már vele, így úgy gondoltam, hogy nem is foglalkozok vele.
Viszont az előfordulhat, hogy egyszer csak a játék vezetősége ezt észreveszi, hogy egy bizonyos játékos fizetés nélkül kapja a prémium tagságokat, és valahogy megbüntetnek? Mert hát erre akár azt is rámondhatják, hogy "visszaélek egy hibával", és fizetés nélkül jutok hozzá olyasmihez, amiért elvileg fizetni kell.
azért ,mert így állítottad be.
Wownál is subscription van, simán menj fel B&S oldalára, jelentkezz be majd mondd le a feliratkozást(subscription), akkor nem vonja le a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!