Ilyen Logitech joystickot használ valaki fifázáshoz, vagy valamilyen más játékhoz? Mi a véleményetek?
Nekem ilyen van, szerintem teljesen korrekt, jól használható. Fogásra semmi különös, viszont hosszú távon sem kényelmetlen.
Egy-két hibája: Bizonyos elemmerültség után nem fog rezegni. Hiába bírja még utána sokáig, talán az elem kétharmadánál/felénél megszűnik ez a funkció. Másik, hogy hosszabb használat után (2-3 óra) képesek néha beakadni az analógok. Semmi végzetes probléma, de idegesítő, ha pont emiatt nem sikerül egy ugrás/csel. Tapasztalataim alapján a gombok/analógok még jobban is bírják, mint egy eredeti xbox 360 kontrolleré.
Én szerertem, emlékeim szerint már 4 éve megvan, és a fentebb felsorolt kisebb problémákon kívül tökéletesen működik.
Nem tudom miről beszélsz, de árulnak továbbra is Xbox 360 kontrollert. Oké, ezek vezetékesek, de legalább nem kell tökölni töltögetéssel és egyszerűbb:
"Válaszd a Microsoft által gyártott vezetékes kontrollert, mely PC-n és Xbox 360-on egyaránt a legjobb minőséget biztosítja mérsékelt áron."
#3: Amazon tele van vele, ingyenes szállítással, persze gondolom, magyar ember lévén, ez a lehetőség nem játszik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!