Csak én érzem úgy, hogy a Garden Warfare 2-be sűrgősen átkéne a Garden Warfare 1-ből hozni a mapokat?
Figyelt kérdés
Szerintem borzalmasak a GW2-es mapok. Ez az idő ugrálás egy baromság. 2 map van ami tetszik. A jeges és a zen.
Emlékszem, hogy a GW1-ben milyen jók voltak a mapok. Itt meg....
2017. jan. 5. 14:23
1/3 anonim válasza:
Nem csak te érzed így. Mikor az Aqua Centert behozták (a megjelenéskor még nem volt bent), megörültem, hogy az összes régit átemelik, de sajnos nem lett belőle semmi.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó, azt hittem csak nekem hiányoznak. Meg szerintem felesleges volt a GW2-t kiadni. Elég lett volna frissiteni az elsőt. 6 új karakter, pár új map, battleground. Grafika ugyanaz. Meg egy két apróságot cseréltek.
De az aqua center szebb volt az egyesben.
2017. jan. 6. 19:48
3/3 anonim válasza:
A grafika még közepes konfigon is szebb és ugyan úgy fut.
A régi mapek pedig nem működnének jól mert a sok új karakter megváltoztatta a játék dinamikáját. Az óriási nyílt terek miatt szénné lennének campelve a játékok (kalóz zombi képességek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!