Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends-ben 30....

Ben2677 kérdése:

League of legends-ben 30. szint után ranked-ben mi az az első 10meccs amit le kell játszani? A szerint rangsorol be?

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen,a szerint sorol be.De nem javaslom még,túl korai szerintem.
2017. jan. 5. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem korai. Mivel kiszedték a normal draftot ezért máshol nem lehet gyakorolni. A lényeg,hogy az egyiket beáldozod gyakorlásra a másikkal meg akkor játszol mikor már "tudsz". Én személy szerint flexen tesztelgetek, gyakorlok. Solo/duo-ban pedig játszok komolyan, olyan pickekkel amikkel van tapasztalatom és kellő tudásom.

Oké ott a blind de ott nem lehet érdemlegesen gyakorolni.

2017. jan. 5. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Én tavaly sajnos túl korán eljátszottam a 10 besoroló meccset, és nem igazán sikerült jó helyre jutnom. Onnantól csak normáloztam, és pár hónap után kezdtem rankedozni, ott lényegesen jobb eredményeim voltak.

Én sem ajánlanám korán, de normal draft nélkül már érdemesebb a flex-ben gyakorolgatni, viszont akkor a másikra sztem tényleg akkor menj, ha már egy hőssel jó vagy. Idén most én egy darabig hagyom a Solot, és flexen gyakorolgatok

2017. jan. 6. 18:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos mar lejatszottam a 10 meccset es nem ertem 10/6 megnyertem akkor miert bronz V-be sorolt be?

Igaz a gepem eleg gagyi es 3-4 hosvalasztasnal/kitiltasnal lefagyott es kileptem, mindig kaptam 30 percet

Lehet ezert?Mert ilyenkor von le MMRpontokat?

2017. jan. 7. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Kicsit furcsa, 10-ből 8 winnel silver 2 lettem múltkor, most meg 10-ből 3 winnel silver 3 :D
2017. jan. 7. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért oda sorolt be mert flexben rankedeztél.... ha nem felx akkor nem tudom
2017. jan. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!