League of legends-ben 30. szint után ranked-ben mi az az első 10meccs amit le kell játszani? A szerint rangsorol be?
Egyáltalán nem korai. Mivel kiszedték a normal draftot ezért máshol nem lehet gyakorolni. A lényeg,hogy az egyiket beáldozod gyakorlásra a másikkal meg akkor játszol mikor már "tudsz". Én személy szerint flexen tesztelgetek, gyakorlok. Solo/duo-ban pedig játszok komolyan, olyan pickekkel amikkel van tapasztalatom és kellő tudásom.
Oké ott a blind de ott nem lehet érdemlegesen gyakorolni.
Én tavaly sajnos túl korán eljátszottam a 10 besoroló meccset, és nem igazán sikerült jó helyre jutnom. Onnantól csak normáloztam, és pár hónap után kezdtem rankedozni, ott lényegesen jobb eredményeim voltak.
Én sem ajánlanám korán, de normal draft nélkül már érdemesebb a flex-ben gyakorolgatni, viszont akkor a másikra sztem tényleg akkor menj, ha már egy hőssel jó vagy. Idén most én egy darabig hagyom a Solot, és flexen gyakorolgatok
Sajnos mar lejatszottam a 10 meccset es nem ertem 10/6 megnyertem akkor miert bronz V-be sorolt be?
Igaz a gepem eleg gagyi es 3-4 hosvalasztasnal/kitiltasnal lefagyott es kileptem, mindig kaptam 30 percet
Lehet ezert?Mert ilyenkor von le MMRpontokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!