Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vannak itt olvanok a kik még...

Vannak itt olvanok a kik még szoktak starcraft2 vel játszani?

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 18:54
 1/5 A kérdező kommentje:
és esteleg lenne kedvetek velemi is játszani?
2017. jan. 4. 18:55
 2/5 anonim válasza:

1. Ez nem egy olyan oldal ahol játékosokat keresel és azok játszanak veled.

2. Ha egy ilyen oldalra kiírsz egy kérdést, legalábblegyen igényes. Helyesírásra gondolok most.

3. Senki nem játszana veled, mert ahogy feltetted a kérdést, mindenki rájött arra, hogy egy 9 és vagy, aki csak azért kérdez ilyeneket, mert nincsenek barátjai!

2017. jan. 4. 20:44
 3/5 A kérdező kommentje:
huh köszi a kioktatást! jól esett. Képzeld nem 9 éves vagyok. viszont tényleg örülnék ha velem is játszana valaki és reméltem h itt találok olyat aki szintén játszik ezzel a játékkal
2017. jan. 4. 22:01
 4/5 anonim válasza:
Szivesen játszom veled, privátba küldöm a btaggom. Hihetetlen hogy egy ilyen oldalon valakit érdekel még a helyes írás
2017. jan. 12. 23:18
 5/5 anonim válasza:
A "helyesírás"-t egybe kell írni :P Egyébként én is szívesen játszom veled, ha érdekel írj privat-ban.
2017. jan. 26. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!