Megéri megvenni a dishonored 2-t?
Nem játszottam az első résszel,fogalmam sincs hogy mire számíthatok a játékban.Vannak benne párbeszédek ahol dönteni kell?(angol tudás nélkül elégnehezen érteném meg)
milyen hosszú a játék?mit kell benne csinálni?esetleg unalmas lesz egy idő után?
ezek a kérdéseim lennének hogy vajon megérné megvennem?
Nekem megérte. Én egyébként steam-en vettem meg
Még nagyon az elején vagyok, kb. csak 6 órám van benne, mert most mindent fel akarok fedezni. :D (Jindoshnál vagyok jelenleg.)
Engem nagyon megfogott a világ, amit kialakítottak. Nem tudom, hogy ismered-e a Ködszerzet regényeket...na ez kb. a játékban a legközelebbi élmény.
Egyébéként ha steam-en veszed meg és 2 óra játékidő után nem győz meg, akkor visszakérheted a pénzed. Szóval javaslom ott beszerezni...vagy nézz meg egy gameplay videót.
Nem tudom, hogy mi a az a wither.
De olyan döntéseket hozol benne...pl. a játék elején, hogy kivel játszol...Emilyvel vagy Corvóval, aztán megválogathatod a módszereidet, megmenthetsz embereket vagy megölheted őket, stb.
De ezek inkább apróbb változások.
Értem. Nem, olyan nincs benne, ez nem rpg.
Ha nagyon hasonlítani szeretném valamihez játékban, akkor talán az a Bioshock lenne.
A világ itt is olyan szinten "kötött".
A történet inkább attól függ, hogy a módszereidben milyen eszközöket használsz.
De tényleg nézz meg valamilyen gameplay videót...ott látod, hogy kb. milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!