Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért írja ki a számítógép,...

Miért írja ki a számítógép, hogy a world of warcraft működése leállt?

Figyelt kérdés

Most lett új gépem, 4 magos, van benne 4GB RAM, a processzor pedig Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, és nem teljesen értem, hogy miért nem indul el a számítógépen a wow. Az előző gépem 2 magos volt, és 4GB RAM volt benne, és ott is ugyanez volt a probléma.

Már az új gépen letöröltem a játékot, és feltettem újra, de nem segített az sem. Tudna esetleg valaki segíteni ezzel kapcsolatban?

2017. jan. 2. 22:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a videókártya, arra nem gondoltam! Szóval mindegy.. :)
2017. jan. 2. 22:32
 2/7 anonim válasza:
Nem biztos hogy a videokártya. Elindul a játék és úgy írja ki? Vagy el sem indul? Valamivel többet írj ennél. Lehet valami hiányzik neki a gépről.
2017. jan. 2. 23:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Rákattintok az elméletileg telepített játékra, olyan, mintha elindulna, majd hirtelen elsötétül a képernyő és kiírja, hogy a játékot nem sikerült elindítani. Azonban a Hearthstone nevű játékkal is vannak problémák, és kiírja, amikor befagy az a HS, hogy a képernyőillesztő működése leállt. Videokártyára tippelnék ezért is.
2017. jan. 2. 23:38
 4/7 anonim válasza:

Ilyenről már olvastam hogy azt konkrétan okozhatja vírus is.

Milyen videokártyád van egyébként?

Egyébként kétlem hogy a vidikártya miatt nem indulna el. WOW-nak nincs nagy gépigénye. És ha az is lenne neki kevés maximum laggolna. Szóval én nem vidi kártyára gyanakodnék.

2017. jan. 3. 11:23
 5/7 A kérdező kommentje:
NVIDIA GeForce 8500 GT, és igen, én is olvastam, hogy nincs nagy gépigénye, viszont a probléma még mindig fent áll ennek ellenére is. És csináltam egy összehasonlítást a minimális gépigényével, és állítólag nagyon gyenge ez a vidikártya.
2017. jan. 3. 16:31
 6/7 anonim válasza:
vagy a rendszereddel van baj, vagy valóban a vga nem jó. régi nagyon, és már akkor alsókategoriás volt a 8500gt.
2017. jan. 3. 18:32
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2017. jan. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!