Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » King's Bounty The Legenddel?

King's Bounty The Legenddel?

Figyelt kérdés
Valamiért ha rákattintok a Harag Ládájára kidob a játékból és nem igen tudom, hogy orvosolhatnám a problémát. Végig lehet játszani, úgy hogy nem használom?
2017. jan. 2. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem eredeti?
2017. jan. 2. 10:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt vettem meg Steamen.
2017. jan. 2. 11:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Olcsó volt és megtetszett. Gondolkoztam azon, hogy talán a telepítésnél rontottam el valamit, de tekintve, hogy azon kívül, hogy kiválasztottam hová rakja nem csináltam semmit és bár harcban nem használhatom a ládát beszélni tudok a démonokkal és semmi baja a játéknak. Szóval ha a segítségük nélkül is végigtudom vinni akkor nem foglalkozok vele, csak nem akarok 30-40 óra játék után pofára esni mert nem jutok tovább egy ellenségen nélkülük.
2017. jan. 2. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nohát, már van benne magyar nyelv? Mikor utoljára játszottam vele, még nem volt. Most a kedvedért betöltöttem, rákattintok a Chest of Rage-re, és működik. Talán a magyarítás a bűnös?
2017. jan. 2. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem. :/ Tanácstalan vagyok mindig ezt írja ki: UI: Frame object (face_5) not found on the frame (casket), please check you media.
2017. jan. 2. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!