Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eredetin WoW-ban milyen a...

Eredetin WoW-ban milyen a Warrior?

Figyelt kérdés
Hát én törtön játszom, nincs munka(diák) nincs rá pénz fizetni, de itt nagyon szánalom hogy rég bc-ben én azt csináltam ki szinte akit akartam most meg már megöl a hunter,megöl a rugo,pala,druid,lock,mage,priest,dk hát mi van ezekkel?
2010. máj. 3. 22:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja meg van kb 21% crit chancem és csomószor alig jön be a krit:( és ezért is ölnek le merthát persze a kis csesznye no geared sámán a 15k hp-jával rám bax kb 6-7k-t
2010. máj. 3. 22:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Bladestorm is direkt olyan hogy csak 80adik alkalommal kritel?
2010. máj. 3. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Imádom ha kockák társalognakXD
2010. máj. 3. 23:02
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

:D:D:D

Már majdnem elfelejtettem, hogy lenézem a wowosokat :D

2010. máj. 3. 23:05
 5/10 Thurston ***** válasza:

23:05

És ennek mi értelem van, azon kívül, hogy mostanában ez ilyen nagyon divatos dolog lett?

Gondolom semmi.

2010. máj. 3. 23:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Most amúgy mi divat? Én biztos nem divatból játszok hanem azért mert nyugtat szórakoztat
2010. máj. 3. 23:17
 7/10 anonim ***** válasza:

A 21% crit chance nem valami sok. Nekem DK-n 32%-om van, és igy is ritkán crittelek, hiszen ez a resilience egyik lényege, hogy leveszi a crit esélyed. Egy átlagos, 1000 resis playerre már -15% körül ütsz critet, szóval a 21-edből szépen csinál 6%-ot.. Érthető, hogy ritkán procol.

Amúgy ne az 1on1-et nézd sose. A warrior tényleg gyenge abban, szinte mindenkinek illik megverni. Viszont egy 2on2-3on3 csapatba kifejezetten jól jön, charge-stun + bladestorm gyönyörű kis burst kezdés. Csak kell mellé egy healer. Lehet, hogy duelben hülyére ver egy DK, de egy ilyen csapat ellen (warrior + healer) semmi esélye nincs 2 DK-nak. Érted, ez sokkal összetettebb dolog.

2010. máj. 3. 23:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Na ezért imádom ha kockák társalognak:D
2010. máj. 3. 23:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
23:32 Kockák? Versenyszerűen thai boxolok, egyetemre járok, másfél éve van barátnőm... És mellette néha játszom is. Szerintem bőven belefér.
2010. máj. 3. 23:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Én meg fél éve rendszeresen kondizom+foci,és disco-kba is járok hétvégente
2010. máj. 4. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!