Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 12 Gb-os ps3 slimem van.12Gb-o...

12 Gb-os ps3 slimem van.12Gb-on megy és eltudja menteni a gta5-öt? Vagy hogyvan ez a memória? Venni kéne memóriakártyát mellé?

Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
memóriakártyát biztos nem. max merevlemezt ;)
2017. jan. 1. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:

dugj bele pendrive-ot usb-re.

Nekem xbox360-om van, ott is úgy kellett, hogy az egyik lemezt winyóra a másikat pendrive-ra telepíteni, hogy ne akadjon. sajnos a gta 5 az nagyon megfingatja már az előző generációs konzolokat, eléggé a határokat feszegeti (az xbox360 egy 2005-ös konstrukció, a gta 5 meg egy 2013-as játék)

Nekem így az xbox360-on nagyon szépen muzsikál.

2017. jan. 1. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
PS3-on nem lehet külsőről futtatni. Vegyél bele HDD-t.
2017. jan. 1. 20:44
 4/4 anonim válasza:

Elméletileg ha nincs frissítve a PS rendszere és nincs rajta semmi akkor rá tudod telepíteni

Összesen 8.23GB szabad helynek kell lenni (legalábbis ez van a tőkés írva)

Sajnos nekem is csak a 12 gb-s van és nekem le van frissítve a rendszer így kb 500mb szabad hely kellene a telepítéshez

De ha nincs legfrissítve akkor ha jól emlékszem olyan 8.8gb szabad hely van rajta,és arra ráfér

2017. jan. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!