Mennyi, illetve milyen játékok kellenek egy átlagos játékosokból álló közösség aprólékos felépítéséhez?
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen repertoárral kell ideális esetben rendelkeznem, játékok nevét felsorolva, hogy minőségi is legyen, könnyen megosszam az emberekkel a Társasjátékozás Örömét, emellett szeretnék olyan tapasztalatokat is gyűjteni, ami elég jó játékmesterré tenne engem.
Ismerek rengeteg játékot ugyan, de szeretném tudni, hogy melyikekre összpontosítsak elejétől a végéig.
Nem használ nekem az a válasz, hogy menjek társasjátékos összejövetelekre, meg ilyen helyekre, mert ott túl nagy a repertoár, túl sok az ember (50+), én pedig egy baráti közösséget szeretnék formálni, ahol én is természetesnek érzem magam. Olyanok között, akik számára kifejezetten fontos lennék, hogy ne érezzem magam egyedül, hanem a társaság fontos tagja legyek, akit tisztelnek, szeretnek, hiányolnak, meg közös élmények, stb.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!