Eldaryán miért akar mindenki az Árnyék Gárdába kerülni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 11:48
1/4 anonim válasza:
Azért mert hónap végén a legtöbb pontot szerzett gárda ajándékok kap. Mivel az árnyék gárdábab vannak a legtöbben (ergo ők kapják meg szinte mindig az ajándékot) így a többi gárdás is próbál bekerülni,akár Utólag is
2/4 anonim válasza:
A fent lévő válaszolónak van igaza, ezzel viszont az a gond, hogy el lett véve a két másik gárdától a nyerés lehetősége, mivel sokkal több aktív pontszerzője van az Árnyék Gárdának.
3/4 anonim válasza:
No meg azért, mert elsőre mindenki Nevrára van ráizgulva, s azt hiszik, hogy az ő gárdájában több esélyük lesz rá. Eleinte én is emiatt mentem az árnyékba, de megbántam, mivel a havi ajándékok bénák, Ezarel lett a kedvencem, s a legtöbb ottani barátnőm obszidiános, szóval ha egyszer megcsinálják a gárdaváltási lehetőséget, akkor megyek át az obszidiánba.
4/4 anonim válasza:
Ahhoz képest már ez a második alkalom h azt látom "nyertes gárda:Obszidián" xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!