Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hány kaszinó oldalon játszol?...

Hány kaszinó oldalon játszol? Egy vagy több?

Figyelt kérdés

Én egy helyen. Bár korábban sok helyre regisztráltam de nem lépek be sosem. Nem lehet abból baj ugye? Számlaszámot stb nem tudom megadtam e...

A fő kérdésem, egy vagy több oldalon játszol, és ha igen miért?

2017. jan. 1. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nulla.
2017. jan. 1. 00:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Épelméjű vagyok, így nem is kaszinózom.
2017. jan. 1. 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyen sem. Ha a bank ellen játszol akkor túl könnyű manipulálni a számokat. Póker oké, emberek ellen játszol, ott nem érdeke a banknak,hogy veszíts. Sportfogadás oké, sokkal többe kerül egy meccset megbundázni, mint elintézni, hogy ne azt a lapot húzd amit szeretnél blackjacknél. Egyáltalán nem bízom az olyan játékokban ahol online játszom a bank ellen, mert nem látok semmit csak a kezelőfelületet, ki tudja mi folyik a háttérben,hogyan módosítják az esélyeket a saját érdekeikben.
2017. jan. 1. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nulla.
2017. jan. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!