Battlefield 1 előrendelők! Megbántátok?
Elég vegyes dolgokat olvastam a Bf1-ről. Pontosabban azt, hogy a játék jó meg midnen, de nagyon haamr kifullad. Kevés unlock, stb.
Úgy volt, hogy én is előrendelemvégül nem tettem. Igazából örülök neki, de tervezem megvenni majd ha 15€ körül lesz.
15€ért megéri, 60€ért nem
A sztorival el van az ember, nem valami hosszú, de a korábbi részekéhez képest egész jó lett
A multi viszont nem hozott annyi újítást mint vártam, leginkább a Battlefrontra hajaz
Az I. világháborúból semmi nem érződik át, akár rá mondhatnák hogy II. világháborús játék, az átlagembernek nem tűnne fel
Az a baj a multiról nem tudok teljes képet mondani, mert alapvetően nekem a BF multik túl vontatottak és unalmasak voltak
Azt hittem ez más lesz de nem igazán
Ha BF fan vagy akkor 15-30€ért simán megvehető, 60€ szerintem sok érte
Semmit nem rendelek elő, de amúgy igen: megbántam, hogy az első héten megvettem. És igen, tényleg nagyon kevés tartalom van benne, egy hónap alatt kimaxoltam.
De a Titanfall 2-re ugyanez áll: ha megnyitottad az összes fegyvert és Titánt, akkor csak annyit tudsz tenni, hogy újrakezded a fejlődést, skinekért cserébe. Mivel engem hidegen hagynak a skinek, ezzel nekem kifulladt a tartalmi része. Viszont maga a játékmenet ezerszer jobb, mint a Battlefield 1-é.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!