Fallout 4 akadozás?
Megvan a fallout 4 legujabb verzio minden dlc-vel nincs hozzá mod és foleg amikor varosokban jarkalok nem laggop hanem megall a kep olyan 10-15 masodpercre aztan megyek olyan 3 masodpercig es megint de mindenhol foleg uj helyeknel . a gep:
Proci:intel core 2 quad
Vidi kartya:gtx 750 ti overclocked edition
Ram:4 gb
A winchester nagyon porog amikor jatekba vagyok mar minden beallitas ini fajlba szorakozast megprobaltam de nem er semmit ugyan olyan gondoltam ha vennek meg 4 giga ramot az orvosolna a porblemat mivel a minimum req. Is 8 giga
Valoban segitene?
Az a probléma, hogy krumplin játszol. A minimum követelményt általában lazán kell kezelni, az igaz, de ez nem jelenti azt, hogy mindent lehet játszani mindenen. Egy nagy, nyitott világú játék eszi a memóriát, rengeteg dolgot kell előtöltenie.
Még 4GB RAM talán segít, de az sem biztos, hogy lassú. Régi géped van, valószínűleg DDR2-t használsz és tapasztaltam már évekkel ezelőtt open-world játéknál olyat, hogy a 533 és 667MHz-es memóriák nem elegek, 800 pedig már igen.
Need for speed rivals elmegy ultrán... egyébként nem is a kérdésre válaszolsz.
Nem arra vagyok kiváncsi hogy milyen kategória a gépem hanem arra hogy a fallout 4 jo lesz e 8 gb rammal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!