Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4 Get to work nem indul!?

Sims 4 Get to work nem indul!?

Figyelt kérdés

A sims 4 alap játék simán fut miután kiléptem az originből, de a kiegészítő semmiképp sem akar elindulni, hiába nyomok rá a "quit origin-re" akkor is a játék indításánal egyből megnyitja.

Próbáltam már minden általam ismert módszert. Offline mód..stb..de semmi sem segít.

Valaki esetleg tudna valami más praktikát is az ilyen letöltött játékhoz? Hogy indulna el?

2016. dec. 29. 14:39
 1/1 A kérdező kommentje:

Most meg el indulna, de egyből kilép és annyit ír, hogy a program működése leállt, a windows megoldást keres a problémára.

Az indítást úgy értem el, hogy a "default" nevű fájlt töröltem. Ezt egy videóban láttam, de úgy tűnik nem elég ennyi, hogy működjön a játék.

2016. dec. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!