Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tört játékot a Steam elviseli?

Tört játékot a Steam elviseli?

Figyelt kérdés

Ha a gépemen van egy-kettő tört játék,mert nem akarok kiadni 60 eurót egy Paradoxos játékért, igen, ez volt az indok,hogy miért töltöttem le, akkor azt a steam,hogy a gépemen van,illetve fut is a háttérbe az adott tört játék, azt a steam milyen szemmel nézi?Persze ilyenkor a steamet ki offolom.

Előre is köszi

2016. dec. 27. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem érinti a kliens buherálását, nem érdekli őket. A felhasználási feltételekben benne van hogy megvizsgálhatják a hardver -és szoftverösszetevőket, és ha a saját rendszerük fájljait módosítod, cseréled (például a crack kéri hogy a kliens egy fájlját cseréld ki hogy igazinak lássa a rendszer), abban az esetben joguk van a profilodat és teljes tartalmát kitiltani.

Ha fáj a 60 euró akkor várd meg amíg leárazzák, nem kell mindennel a premiertől kezdve játszani.

2016. dec. 27. 17:01
 2/7 A kérdező kommentje:
még annyit,hogy ha a crackelt fájlokat átmásolom az eredetik helyére, mármint a tört játéknál,abba lehet valami?köszi
2016. dec. 27. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:

A steam továbbra is csak akkor turkálhat a fájljaid közt, ha azzal a steamen keresztül akarsz játszani(személyes adatbiztonsági törvények).

Tehát ha áll magában a játék, nem csatlakozik fel steamre, akkor nincs semmi gond.

Ha felrakod, steamen próbál belépni, majd úgy crackeled, az problémásabb, így a crack idejére érdemes kilőni a steamet.

Ha crackeled a játékot és steames szerverekre akarsz csatlakozni, na akkor megszívhatod.

Egyéb iránt mindig van a gépemen 5-6 tört játék, steames, battle.netes stb mind, mégse kaptam érte semmit már jó 4-5 éve, mert nem csatlakoznak fel a steam szerverére.

2016. dec. 27. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
oh értem köszönöm szépen :D igazából Paradoxos játékban még nem is hallottam Multiplayerről.
2016. dec. 27. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Paradoxos játékban még nem hallottál multiról? Mount and Blade?
2016. dec. 27. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Attól függ melyiket nézzük, én ott csak a Clausewitzesekkel játszottam.
2016. dec. 27. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:

A tört játékok ISO-ban vannak crack után elő se hozza a Steam-et.

DE ha Steam bypass-t nyomsz akkor benne van h bannolják az accod. Mer azt viszont megtudják nézni. És az a Steam könyvtárból van.

2016. dec. 29. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!