Miért nem tudok tovább játszani a Batman Arkham oroginnal?
Figyelt kérdés
Egyik mellékküldetésben jártam már és beléptem az ajtón és egyszer csak nagy sötétség mindenhol és csak a Batmant látom és se merre nem tudok menni, csak lépeget egy helyben. Ehhez kéne nekem segítség, hogy mit tudok neki csinálni, hogy onnan tudjam folytatni, mert nincs kedvem megint végig játszani az elejétől.2016. dec. 26. 21:42
1/3 anonim válasza:
Gondolom, a My Alibi klubban történő leszámolás után történt. Ez egy ismert hiba, a mai napig sem lett megpatchelve. Íme az angol nyelvű megoldás, már túl késő van, hogy lefordítsam:
1. Find file BmInput.ini in your Batman Arkham Origins folder (eg: C:\Steam\SteamApps\common\Batman Atkham Origins\SinglePlayer\BMGame\Config\BmInput.ini)
2. Do copy of this file for safety and keep somewhere
3. Open this file
4. Find the last line in [Engine.PlayerInput]
5. Paste at the last:
Bindings=(Name="F1", Command="start batentry?Area=OpenWorld?Players=Playable_Batman?unlockall")
6. File\Save
7. Start the game
8. Choose your story
9. Press F1
10. Your Batman is free
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, arról a küldetésről van szó. :) Köszönöm, biztos megbírom már így oldani.
2016. dec. 27. 21:55
3/3 A kérdező kommentje:
-Megcsináltam a játékot és tudok vele játszani, de volt elég annyi, amit fentebb írtál, mert bár sikerült belépni, de ha megnyomtam a tabot, hogy megnézzem a térképet, akkor újra töltött a játék, szóval még kellet egy-két dolgot csinálni, de legalább, már nem volt sötétség. Az alábbi videóban találtam a teljes megoldást. Belinkelem, hátha másnak is jó lesz. https://www.youtube.com/watch?v=c1FodcnuJWM
2017. jan. 9. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!