League of Legends /Lol/ játék folyamatosan bővül. Szerintetek nem túl gyors ütemben?
Én az új karakterek pont nem tartok gyors ütemnek. Nekem inkább egyéb változtatások tűnnek gyorsnak. Különböző dragonok, most meg dzsungel növények..
De persze szerintem szükség van a változatosságra :D
szerintem inkább ezek a változtatások kellettek. Ezek voltak azok, amelyek izgalmasabbá tették a játékot...
Hogy később mi lesz, azt nem tudom. De a büntető rendszert sztem át lehetne nézni, hogy miért van Bronz-ban olyan sok játékos aki ahogy elindul a meccs, kilép a rendszerből.
Nagyon elegem van, hogy kilépnek amint elkezdődik a játék, visszajönnek ha szólsz nekik vérig vannak sértve, mert hogy "vacsorázniuk kellett..."
Az ilyeneket ott képelném fel, hogy majd ha baleseted lesz akkor majd én is azt mondom hogy megéheztem.....
Aki havonta többször mint 3 alkalommal kilép azt 2 hétre tiltsák el a ranked meccsektől. Vagy akkor legyen egy olyan részleg ahol 15 éven fölüliek játszhatnak.
és az menjen rendesen, személyi alapján. Van különbség egy 17 éves és egy 10 éves szellemi szintje között.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!