Gta5öt megvettem steamen és valami safe modot ir ki. Ilyenkor mi a teendö?
Megvettem a Gta5öt Steamen letelepitettem tökk jol ment mig a kulcsot aktiváltam social clubb által. És miután aktiváltam valami safe modot ir ki. itt a kép: [link]
Azt mondták legalábis angolok hogy kodolgatni kell fájlokat hát ugyanugy csináltam mint a muttattot videoba ime: https://www.youtube.com/watch?v=U7W7H3ennJc
De valahogy nekem nincs ilyen kod kiirva meg amugyis ezt hogy kellene megcsinálni? de ittvan e kép hogy nekem mien kod jött ki: [link]
Valaki aki tudna segiteni még pénzért iss anannak segitségét elfogadom. DE VAN TEAM VIWEREM aki tudja annak megadom a felhasználoot meg majd a jelszot.
Ilyen gyanús videókkal ne is próbálkozz. Eleve baromi magas a dislike-ok aránya a like-okéval szemben, ami azért enged arra következtetni, hogy nem sokaknak vált be a dolog.
Valószínűleg sérülhettek a fájlok, vagy hiányozhatnak. Steamen van erre egy opció. A Könyvtáradban jobb klikkelsz a játék nevére -> Tulajdonságok -> Helyi Fájlok -> Játékfájlok épségének ellenőrzése...
De ugyanezt írják hasonló módszerrel a Rockstar hivatalos fórumán. Ha tudsz angolul, itt a fórumbejegyzés:
De összességében annyit ír, hogy a GTA 5 Launcherének csinálj egy parancsikont az asztalon, jobb klikk -> Tulajdonságok -> a Célnál beírod a legvégére, az idézőjelek és egy szóköz után, hogy "-verify" így idézőjelekkel -> Alkalmaz -> OK. Elindítod a játékot ezzel a parancsikonnal, és meg fogja keresni a hiányzó/sérült fájlokat, és azután elindul. Persze mindezt, ha a Steames opció nem vált be. Mivel mindkettő ugyanazt csinálja.
Máskor, ha hibaüzenetet kapsz, ne a lehetséges gombok feliratait írd be, hanem magát a hibaüzenetet. "Grand Theft Auto V exited unexpectedly." <- Ezen volt a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!