A SILENT HUNTER 5: BATTLE OF THE ATLANTIC jó játék?
Figyelt kérdés
érdemes megvenni 9000forintért? mi a véleményetek2010. máj. 3. 12:52
1/3 anonim válasza:
Mivel még nemkaptál választ ezért most kapsz.A játék nagyon jó főleg ha már nagyon benne vagy mert egy kicsit bonyolult de én Pl:4óra alatt már jól nyomtam.De 9000ft-ot nem éri adni érte próbáld meg valahol olcsóbban megvenni ha még nem vetted meg a kérdésed kiírása óta.
2/3 anonim válasza:
Megmondom őszintén az 5-öt nem ismerem, én a 3-at és a 4-et nyomom. DE: Több tesztet, videót is láttam az 5-ről, és ezért nem szereztem be. Legfőbb hibája, hogy a szimulátoros felfogástól eltávolodtak, és szinte kalandjátékká degradálódott a mű. Legjobb a 3.rész, ehhez van a legtöbb kiegészítő is. Második legjobb a 4. és az 1. rész holtversenyben, az első is megvan nekem, de az annyira régi, és gyenge grafikájú, hogy csak ritkán veszem elő. A 2.rész nem rossz, de nem is valami nagy durranás.
3/3 anonim válasza:
király game és ha eszed lenne nem vennéd meg hanem letöltenéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!