Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Magától tönkrement a skyrim...

Kupicalajos kérdése:

Magától tönkrement a skyrim mi baja lehet? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi ba ja 2 hétig nem játszottam vele majd mikor ma elindítottam bejön a skyrim launcher rámegyek a play-re és nem lép be a játékba hanem megjelenik 1 másodpercre a nyil mellett a töltéskarika villan egyet a launcher és nem történik semmi kattingatok a play-re de csak villog és nem tudok mit tenni vele.

#hiba #skyrim launcher
2016. dec. 24. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Osztán eredeti-e? Milyen verzió?
2016. dec. 24. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
A Skyrim a leg bugosabb játék, amivel valaha találkoztam, a legegyszerűbb ha letörlöd majd újra feltelepíted, ne aggódj a mentéseid meg fognak maradni.
2016. dec. 24. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy utána nézhetsz, hogy más is járt-e így, hátha van valami bug fix a nexusmodson
2016. dec. 24. 23:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem eredeti. Am ez a special edition és nincs modolva nexusal. am ha újra rakom biztos működnek majd a mentéseim?
2016. dec. 24. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kb 4x raktam újra és megmaradtak a mentések. Letöröltem a játék mappáját, a mentések máshol vannak, de a bizt. kedvéért készíthetsz belőlük biztonsági mentést.
2017. jan. 2. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
újratettem és ugyan az a probléma letöltöttem másikat szintén mintha a gépem eldöntötte volna, hogy"Hát hát te nem fogsz ezzel többet játcani és ennyi"
2017. jan. 3. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!