Gta V Nvidia Geforce 9500GT-N?
Figyelt kérdés
Láttam sok videót YT-n hogy tesztelték a GTA 5-öt ezzel a videókártyával, és elég jól ment.. Szerintetek ez lehetséges? Mert szerintem nem... Vagy ennyire jól van optimizálva a játék?2016. dec. 23. 15:06
1/4 anonim válasza:
jó csak nézd meg mellé mennyi ram milyen meg + milyen processzor és táp volt a gépbe.amúgy a beállításoktól is függ,de azt hogy ezzel a kártyával full beállításokkal lehetne e játszani erősen kétlem.
2/4 anonim válasza:
Ne akarj krumplin játszani. Az a kártya negyed olyan erős, mint ami minimum követelményként meg van adva.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom,azóta már megtudtam :D Csak kiváncsi voltam..
Am elég szar a gépem :D
2016. dec. 23. 16:27
4/4 anonim válasza:
nem szar csak ezek az új játékok nem mennek el rajta. amúgy nekem fullban elmegy mégis a mount and blade el játszom ,mert sokkalta jobb játék élmény mint a gta5....ez csak egy példa volt,de egyre inkább kezdek régi játékokkal játszani egyre sűrűbben rengeteg jó játék van hagyj ne kezdjem felsorolni... fallout,age of empires,gothic,diablo,mount and blade.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!