Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO Most steamen 30% engedmé...

CS:GO Most steamen 30% engedménnyel van, szerintetek karácsonyig lesz még olcsóbb?

Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem lesz olcsóbb, mivel nem változtatnak az árakon a refund rendszer miatt. Amilyen árat látsz az első napon, az lesz végig a játékokon.

A CSGO szándékosan nem olcsó, mert túl sok a csaló és smurf.

2016. dec. 23. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
G2A n már megkapod 1500-200ft ért :D
2016. dec. 23. 12:44
 3/8 A kérdező kommentje:
G2A nem ismerem meg nem rendeltem onnan. Mennyire biztonsagos? Lehet kartyaval fizetni? Azt a verziot lehet steamre aktivalni? Koszi a segitsegeket.
2016. dec. 23. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 5/5 megkaptam amit kértem 1 verzió küldenek e mailben egy aktiváló kodót lásd már az oldalon is látható lesz (kulcs) aktiválod.2 ajándéként küldi el a rendszer ugye a steam e mail címed kell magyarán a steames fiókod címe.Rendszer küldi nem magánszemély megbízható .Kártyás fizetés persze lehet.
2016. dec. 23. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Lopott kulcsot is árulnak az oldalon, és a CSGO pont olyan játék aminél elég gyakran kilopják a dobozból a kulcsot és azt eladják. Ha nem fizetsz elő külön havidíjas védelemre, akkor ha elveszi a Steam rendszere a játékot lopás miatt, akkor nem kapod vissza a pénzed.

Még így sincs 3000 forint a játék, nem azon a 2 eurón fog múlni hogy 600 forinttal több vagy kevesebb a játék, de legalább legálisan megveheted. Főleg akkor számít, ha ez az első tartalom amit megveszel, különben nem használhatod a piacot, nem vehetsz fel barátokat sem ha külső oldalról származó kulcsot aktiválsz.

2016. dec. 23. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom. Igen ez lenne az elso, akkor maradok steamnel, de nalatok mukodik? Itt nem akar csatlakozni.
2016. dec. 23. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem működik, próbáld meg később. Egy hétig tart az akció és nem fog változni az ára.
2016. dec. 23. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Én g2a-ról vettem 2400ft-ért... minek akciózni egy ilyen olcsó játékot.. sosem értettem.
2016. dec. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!