Melyik játékot válaszam?
Heló!
Amelyik neked jobban tetszik. A GTA rajongó GTA-t fog mondani, aki ARK-al játszik az azt, aki az egyikkel nem játszott, az tuti nem mondja, csak a többit és így tovább.
De ki fog vele játszani? Te!
Szerintem nézd meg a gameplayt mindegyiknél, és dönts úgy. Az nem fog hazudni, és látod, mire van szükséged.
Ha van kivel játszanod akkor GTA V, az Online miatt, több száz órára le bírja kötni az embert + a single is egész jó. (Bár számomra még mindig a GTA IV az örök kedvenc.)
A Just Cause 3 is jó játék, az is megéri, illetve a Starbound is. Az ARK viszont nem ajánlott, én pozitív véleménnyel vagyok az EA játékokkal, de korai hozzáférés túlélő programokkal vigyázni kell...
Ezért mondtam, hogy nézd meg a gameplay-eket, és dönts úgy. Így leszűrheted, mire van szükséged.
Jobban, mint szubjektív véleményekből.
Például az első válaszoló szerint vigyázz az ARK-al, míg szerintem jó játék - egyik ismerősömnek több száz órája van benne -, szóval egy sok játékidővel bíró játék.
Mégis, ha neked nem tetszik majd, bukta...
Köszönöm a válaszokat, most vettem meg a gta 5 - öt
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!