Le tudom úgy tölteni a sims4- et hogy rátöltjük barátnőm laptopjára és onnan egy külső merevlemezere és úgy az enyémre? Mivel nekem nincs lemez lejátszom viszont a cd meg vettük.
Nem,mert (amennyiben eredeti) egy gépen csak egyszer lehet aktiválni. Van 3 lehetőséged:
-Letorrentezed
-Megveszed Originen digitális formában
-Veszel optikai meghajtót a gépbe (ha van neki hely a gépházon) kemény 3ezer forintért.
Na állj.
Tisztázzunk valamit.
A BF lehet hogy kéri a lemezt, de ehhez nincs szükség rá.
Ha megvetted a lemezes példányt a Sims 4-ből, abban van egy termékkód.
Letöltöd az origint : [link]
Csinálsz egy fiókot
Aktiváld a kódot.
Innentől kezdve meg fog jelenni a játékaim menüpontnál a borító. Ráviszed az egeret, kiírja egy sárga háttérrel hogy letöltés, és rányomsz.
Megvárod amíg letölti a kliens, és telepíti.
Onnantól kezdve játszatsz vele.
Ha más gépre IS akarod, vagy újra akarod telepíteni a játékot, akkor lépj be ebbe a fiókba, és a borítóra nyomva ugyanúgy meg tudod tenni
És a BF-estől kérdezem :
Neked origines kód van benne?
Úgy aktiváltad ahogy fentebb írtam a Sims 4 esetén, vagy beraktad a lemezt előtte? Mert ha a lemezt raktad be előbb akkor megértem.
Nekem is van BF3, de én beírtam a kódot originbe, és jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!