Ha újratelepítem a gépemet, akkor a World of Tanks fiókom nem fog elveszni?
Okés köszi.
Van egy kis jegyzetfüzetem, ahol az összes jelszót illetve e-mail címet, esetleg felhasználónevet tartom.
Azt esetleg tudod-e, hogy az Origin-es, Steam-es illetve Uplay-es játékoknál szintén ugyanonnan folytathatom-e az újratelepítés után, ahol abbahagytam? (Persze az tiszta sor, hogy a gép újratelepítése után ezeket a játékokat újból le kell tölteni.)
Teljesen egyet értek veled, eddig összesen 3 játék tetszett meg, amit torrentről töltöttem le anno (GTA V, Far Cry 4, Rise of the Tomb Rider). Ezek közül az első kettőt már megvettem, a harmadikat pedig szándékozom megvenni, bár most más játékok vannak, amikre inkább pénzt akarnék kiadni, illetve a Tomb Rideren nem nagyon van elérhetetlen tartalom a tört verzió miatt.
Viszont csomó olyan játék akad, amit letöltöttem, de 2-3 napnál tovább nem játszottam vele. Na ezek azok, amiket megéri letölteni, de megvenni nem.
Amit még észrevettem az az, hogy a mostanság vagy a közelmúltban megjelenő játékok többsége ki sem kerül a torrentoldalakra. Lövésem sincs, hogy ez miért lehet.
Egyébként szerintem még nem is a játékipar szív a legnagyobbat a torrentezők miatt, hanem a filmipar. Mégis mostanság ki az, aki elmegy a boltba és megveszi a filmeket? Hát nem sok ilyen embert ismerek a környezetemben se, de gondolom máshol sem más a helyzet. A filmipar szerintem leginkább a moziban bízhat (mint bevételi forrás), bár a moziba járás szokása is egyre jobban kopik napjainkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!