Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assasin's Creed III-nél miért...

Assasin's Creed III-nél miért van ez? Több lent.

Figyelt kérdés

Pár napja leszedtem Uplay-ról az AC3-at, merthogy ingyenes volt.Viszont csak a multi indul, amikor indítom a single-t kiírja hogy AC3SP.exe működése leállt.Ekkor ezt kiikszelem és bezáródik :S Bármi segítség?

Előre is köszi!

2016. dec. 14. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Tedd fel a legújabb illesztőprogramot a videókártyádhoz!

2.

Bármilyen overlay okozhat konfliktust a játékkal.

Ilyen lehet pl. a TeamSpeak plugin, Fraps, Camtasia.

Forrás:

[link]

3.

Lehet, hogy a mentésed valahogy megsérült.

Ha törlöd a mentésedet és kikapcsolod az automatikus cloud save sync-et a Uplay-ben, lehet, hogy menni fog.

Mielőtt ezt megteszed csinálj biztonsági másolatot a mentésedről!

"C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[a fiókod mappája]\54"

Forrás:

[link]

2016. dec. 17. 12:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Mivel nem vagyok gépzseni, az overlay mit jelent?Csak Bandicam vab fennt, de amúgy a Prince of Persia (Forgotted Sands) sem ment :/
2016. dec. 17. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:
És az Overlay-ket hogy lehet törölni/leállítani?
2016. dec. 17. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Overlay alatt - és ez nem feltétlenül felel meg a kifejezés hivatalos definíciójának - egy olyan program interfészre (pl. egy menü) gondoltam, ami előhívható egy másik programban (pl. játékban).

A hozzászóló a fórumban, amit linkeltem a TeamSpeak overlay-t említette mint probléma forrást, ami egyébként így néz ki:

[link]

Azok a menük nem lennének része a WoW-nak, ez lenne az overlay és a hozzászóló úgy spekulált, hogy bármilyen program, ami ül a háttérben és képes hozzányúlni a grafikához (pl. képernyő felvevő progik) konfliktust okozhat.

Szóval próbáld meg, hogy kikapcsolod a Bandicam-et (a biztonság kedvéért úgy, hogy a feladatkezelőben is megnézed, hogy törölve lett-e a folyamatok közül).

2016. dec. 18. 04:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Már működik, köszi. AMD Catalyst-ot feltettem, az felrakta az ill. programot a videókártyához, azóta jó.

Köszönöm a válaszaid, ment a zöld.

2016. dec. 18. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!