Assasin's Creed III-nél miért van ez? Több lent.
Pár napja leszedtem Uplay-ról az AC3-at, merthogy ingyenes volt.Viszont csak a multi indul, amikor indítom a single-t kiírja hogy AC3SP.exe működése leállt.Ekkor ezt kiikszelem és bezáródik :S Bármi segítség?
Előre is köszi!
1. Tedd fel a legújabb illesztőprogramot a videókártyádhoz!
2.
Bármilyen overlay okozhat konfliktust a játékkal.
Ilyen lehet pl. a TeamSpeak plugin, Fraps, Camtasia.
Forrás:
3.
Lehet, hogy a mentésed valahogy megsérült.
Ha törlöd a mentésedet és kikapcsolod az automatikus cloud save sync-et a Uplay-ben, lehet, hogy menni fog.
Mielőtt ezt megteszed csinálj biztonsági másolatot a mentésedről!
"C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[a fiókod mappája]\54"
Forrás:
Overlay alatt - és ez nem feltétlenül felel meg a kifejezés hivatalos definíciójának - egy olyan program interfészre (pl. egy menü) gondoltam, ami előhívható egy másik programban (pl. játékban).
A hozzászóló a fórumban, amit linkeltem a TeamSpeak overlay-t említette mint probléma forrást, ami egyébként így néz ki:
Azok a menük nem lennének része a WoW-nak, ez lenne az overlay és a hozzászóló úgy spekulált, hogy bármilyen program, ami ül a háttérben és képes hozzányúlni a grafikához (pl. képernyő felvevő progik) konfliktust okozhat.
Szóval próbáld meg, hogy kikapcsolod a Bandicam-et (a biztonság kedvéért úgy, hogy a feladatkezelőben is megnézed, hogy törölve lett-e a folyamatok közül).
Már működik, köszi. AMD Catalyst-ot feltettem, az felrakta az ill. programot a videókártyához, azóta jó.
Köszönöm a válaszaid, ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!