Kshow kérdése:
Miert vilagit feheren az xbox one adabtere?
Figyelt kérdés
Miutan kikapcsolom a gepet tovabbra is feheren vilagit es hallani hogy dolgozik az "adapter". Ha kihuzum es visszadugom atvalt narancssargara es mar nem "zug". Kerdesem lenne h normalis h utana is fegeren vilagit vagy valahogy eltudnam erni hogy kikapcsulas utan atvaltson magatol naracssargara"keszenletire"?2016. dec. 14. 12:46
1/5 anonim válasza:
Normális d3 ilyenkor nem szabad kihúzni mert előbb utóbb elromlik. Amugy 5-6x felvillan és kikapcsol
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok ha narancssárgán világít akkor valamit szétbasztál a gépben
3/5 A kérdező kommentje:
Feheren vilagit .csak akkor n.sarga ha kihuzom es bedugom kikapcsolt allapotban. Amugy mindig feher legalabbis mikor en ranezek. Koszonom szepen a valaszod akkir csak vilagitson :)
2016. dec. 14. 15:10
4/5 Gugu Gabor válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Tehat nallam azonnali bekapcsolasi modba volt azert vilagitott feheren,ertem mar. Most atraktam energi takarekosra es kikapcsolasnal egybol atvaltott n.sargara.jo tudni ilyebekrol .koszonom szepen a segitseged
2016. dec. 15. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!