Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb Sims?

Melyik a legjobb Sims?

Figyelt kérdés
1, 2, 3, vagy 4?

2016. dec. 12. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Le leszek pontozva, de SZERINTEM a 4!
2016. dec. 12. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2is jó az összes kiegészítőt letöltöttem. A 4is nagyon jó úgy tudom.
2016. dec. 12. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2
2016. dec. 13. 01:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Eleinte mindenki fikázta a 4-et, de most már többségben vannak a pozitív vélemények.
2016. dec. 13. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
jelenleg még mindig a 3. a 4 is jó de mivel még kevés kiegészítő van hozzá így a 3 még mindig több élvezetet nyújt szerintem!
2016. dec. 14. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, eddig az első kivételével mindet szerettem. :)

Talán a 2-es az etalon nekem még mindig, de már több éve nem játszottam vele. A 3-ast is szerettem nagyon, de most a 4-essel játszok. Próbáltam most nemrégiben újra előkapni a 3-ast, de már annyira hozzászoktam a 4-eshez (kezelőfelületéhez, gördülékenységéhez), hogy egyszerűen nem tudtam vele játszani. :D

Szóval emiatt jelenleg a 4-est szeretem a legjobban, de tényleg a 2-es volt az, ami nagy áttörést jelentett, és emiatt a legjobbnak lehetne nevezni. :D

(bocsi a hosszú, döntésképtelen válaszért)

2016. dec. 15. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem 2. a 3at kipróbáltam 1-2 éve, minden embernek kockafeje volt, nagyon hülyén néztek k, meg nekem ez a tündéresdi se jön be hogy vannak vérfakasok meg minden kutyafäsza. a character creation egy örökkévalóság, ami RPGkben mindenképpen pozitívum, de ez nem egy RPG. a személyreszabhatóság szerintem túl sok lett a 3ban. nyilván nagyon fontos kiválasztani az utolsó anyajegyet a bal könyök felett, csak semmi értelme mert soha nem fogod látni játék közben. szóval a 2 a nyerő nekem
2018. jan. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!