Mikor és hogyan kezdtetek el szerepjátékozni?
Úgy tizennyolc éve vettem egy szerepjátékos magazint, ebből megtudtam mi az, és utána elkezdtem játszani.
Terminus
Szia!
Online (MMORPG) 3D-típusút néha ki-kipróbálok milyen, eddig World of Warcrafttal játszottam, két éve egy-két hónapig. Most Aion: The Tower of Eternity-vel szerencsétlenkedem.
Fórumosból Thrillion Kincseit próbáltam, ajánlom neked is. Egy éve hagytam abba, körülbelül két és fél éven át szórakoztam vele. (Persze nem éjjel-nappal folyton. :D)
Asztalizni most kezdek majd, egy héten belül - végre összejött elég ember, és talán mesélő is akad.
Tipp:
Biztos akad a környéken valami bolt, ha kis településen élsz, a legközelebbi megyeszékhelyen, nagyobb városban biztosan. Itt találsz listát, segítségül.
Légy bátor, menj be, és kérdezd meg az ottlévőket, van-e játéklehetőség, mikor és mi az. Ha akad valami, rögtön állj be közéjük, próbáld ki, szerintem szívesen beavatnak. Vásárolgatni még fölösleges, egy-két alkalommal kölcsönanyagból játssz, aztán hajrá! :)
Ha bolt nincs, teázókban, hasonló helyeken érdeklődj, szoktak-e szerepjátékosok oda járni. :)
[18:27-es vagyok]
Ja, ha esetleg számít: 18/L vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!