CSGOBomb Gambling oldal?
Figyelt kérdés
Van egy oldal ahol ha a steames képedes az oldal logójára és a nevedbe bele írod az oldal nevét,kapsz naponta 20 centet igen ez a CSGOBomb.com és azt szeretném kérdezni hogy vettetek már ki skint innen? mert gyüjtögetem már egy idege és van 10€-m, Awp Asiimovra gyüjtök.természetesen türelem és 1-2 hónap mulva megvan de valami vissza jelzést kérnék azotól akik használják az oldal?2016. dec. 11. 21:06
1/2 anonim válasza:
A Valve felhasználási szabálya szerint tilos szerencsejáték-oldalt üzemeltetni, és bármikor bezárhatják azt (ahogy eddig több tucat szűnt meg). Addig vedd ki a pénzed amíg tudod, és még így is fennáll a lehetősége hogy egy korábbi mentésre visszaállítják a raktárakat, és elvesztesz minden skint amit gambling oldal botjától kaptál.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem depositoltam skint,és nem is töltöttem fel pénzt. csak a napi 20 centet vettem fel minden nap:)
2016. dec. 12. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!