Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen ez a Metin 2?

Milyen ez a Metin 2?

Figyelt kérdés
Most láttam itt a reklámját, és megnézve a honlapot, egész tetszetősnek tűnik, kasztrendszer, szép grafika.. Mi a véleméynetek róla?
2010. máj. 2. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb MMORPG. Játszottam a WOW-al és a Metinnel de nekem a Metin sokkal jobban tetszik.
2010. máj. 2. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
fostalicska, szar, kaki grafika, hülyeség, akad, baromság....... Soroljam még?
2010. máj. 2. 13:54
 3/6 anonim válasza:
inkább probald ki a lineage 2-t sokkal jobb grafika meg élvezhetobb mint a metin 2
2010. máj. 2. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
aki mégegyszer a mewtinről kérdez komolyan feljelentem! semmi értelme annak a hulladék fosnak ahogy az elöbb az illető fogalmazott és ha grafikára "jó" montál akkor neked mi a rossz? lelehet szavazni de a metin egy nagy kalap szar. ez a véleményem
2010. máj. 2. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
jah és bocs a szóhibákért
2010. máj. 2. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Tiszta fos a metin wow 1000x jobb és a wowért sem kell fizetni. A metinbe van 5-6skill mig a wowba min. 20 és tudsz ugrani, nem buggolsz be minden 2 lépés után, 100 akkora a map, több kaszt, több faj (metinbe nincs is külön kaszt, faj), jobb pvp és még sorolhatnám. Metinbe meg menyjél a kocka fejű embereddel és öljél egy hetet arrahant hogy kapj egy ribet amit úgyis beb*sz a kovács. Ha mmorpg akkor wow. És metin kb utolsó helyen.
2010. dec. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!