Youtube videók? (lent kifejtem)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy titeket milyen tartalmak érdekelnének egy youtube csatornán? Mert elkezdtem egyet, és kíváncsi vagyok több ember véleményére.
Rosszul csinálod. Nem azért kell tartalmat gyártani mert annak híresnek kell(ene) lennie, nem azért csinálsz valamit mert mások megmondják hogy azt csináld.
Elsődlegesen azt csinálj amihez értesz, amit szeretsz, amit értelmesen be tudsz mutatni. Másodlagos az, hogy ezt hogy reprezentálod és milyen minőségben jelenik meg. Harmadlagos pedig az, hogy ez majd mennyire érdekli az embereket.
Mert ha jó dolog lenne amit csinálsz de szar a minősége, nem fogják nézni. Ha népszerű témát csinálsz de szarul adod elő akkor nem fogják nézni. Nem a tetővel kezdik a ház építését, hanem előbb van egy alap, és majd azt bővíted. Neked az agyad már ott jár hogy csillárdos leszel mert mindenki téged néz, miközben addig az alapig nem jutottál el, hogy mit is csinálj.
@ 19:55
Ha lenne akár egy értelmes egyedi ötlete, akkor nem írta volna ki ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!