A steam nem akar tölteni. Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Na az van, hogy a Steam-en elindítok egy letöltést felugrik 15MB/s-ra és utána lemegy 0Byte/s-ra és utána semmi.. Nem akarja letölteni a játékot.. Már mnident megpróbáltam újraindítottam a netet, újratelepítettem a steam-et, újraindítottam a gépet de ugyan úgy semmi... Régen működött semmi baja nem volt.. Mit csináljak?
Légyszíves segítsetek...
2016. dec. 10. 21:53
1/6 anonim válasza:
A beállítások, letöltés fülnél állítsd át valamelyik szomszédos országra a régiódat, ellenőrizzed nincs-e véletlen letöltési korlát beállítva és a többi kisebb beállítást is ellenőrizheted, ha már ott vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Átnéztem minden beállítást és át is állítottam egy szomszédos országra, de nem segített semmit. :/
2016. dec. 10. 22:10
3/6 anonim válasza:
Akkor ne csak újraindítsad a netet, hanem állítsd vissza gyári beállításokra, magyarán 10 másodpercig tartsd le az erre elrendelt gombját aztán állítsd be újra, időről időre be szokott az is dögleni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kell.
2016. dec. 11. 00:23
5/6 anonim válasza:
Jobbat nem tudok, hogy kérj meg valakit, szolgáltatók is ezt szokták kérni telefonba először ha valami nagy bajod lenne a nettel amit szolgáltatnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem az előbb öcsém gépén neki teljesen jól ment a steam úgyhogy szerintem nem a nettel van a gond megpróbálom úgy, hogy újrarakom a gépet,,, Nem tudom, hogy számít e valamit, de a system a lemezből 100%-ot használ...
2016. dec. 11. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!