Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek jobb a mafia 3...

Szerintetek jobb a mafia 3 mint a 2?

Figyelt kérdés

2016. dec. 9. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Egyértelműen csalódás, mind grafikailag, mind a játékmenetet tekintve, hogy a sztoriról ne is beszéljek.

2016. dec. 9. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
egyetértek
2016. dec. 9. 22:20
 3/9 A kérdező kommentje:
De miért? En most tervezem megvenni a 3at csak tanácstalan vagyok..
2016. dec. 9. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Csúnya, unalmas, bugos, repetitív. Az első két rész kiváló volt, de teljesen lineáris- gyakorlatilag sorban lehetett csinálni a küldetéseket, és ennyi. Most megkaptuk a szabadságot, de pont azt a részt cseszték el. A 2. részben azon kínlódtam, hogy miért nem kalandozhatok ebben a gyönyörű, behavazott, karácsonyi hangulatú városban (ha jól emlékszem, egyetlen küldetés volt ilyen). Most meg bárhová mehetek, bármit csinálhatok, csak semmi kedvem hozzá.
2016. dec. 10. 04:39
 5/9 anonim ***** válasza:
A sztori alapvetően tetszik,jó a másik oldalt is megismerni a bünszövetkezetek közül,a játék eleje jó,de miután jön a csavar kb ennyi menj ide beszélj vele,okoz x ezer dolláros kárt,nyírd ki a racket bosst,meny a adott városrészen belül másik küldi adóhoz ott csináld meg ugyan ezt,majd öld meg a adott városrész fő bossját.Nem jó így a sztori vezetés,én úgy érzem a társainkat se ismerjük meg annyira,a küldetések mindig ugyan azok,csak mást kell megölni,jó játék lenne,de nem így.És igen készülj fel hogy lesznek teljesitmény bajaid is.A mafia 2 össz bűne hogy a kiadó parancsára szétdarabolták,de az nem volt unalmas,nekem tetszene a mafia 3,ha olyan lett volna mint a kettő,ami a 2-ben jól bevált az ebből hiányzik,vannak benne ruhák,de ettől nekem pl hiányzik a személyre szabás lehetősége,gta-sra akarták szerintem nagyon csinálni,csak belebuktak.
2016. dec. 11. 00:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A Mafia 2 mégjobb, de lehet, hogy a Mafia 1 a legjobb!
2017. jan. 3. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Mafia 2 jobb, de lehet, hogy az 1 mégjobb (Hibás volt az előző)
2017. jan. 3. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
A Mafia 2 - höz van Freeride mod!
2017. jan. 3. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
A Mafia 2-ben Joe kalandjai című kiegészítőben Freeride van. Mondjuk a hibája ennek is az, hogy télen nincsen Freeride. Pedig annyira szeretnék játszani télen, havazásban, éjszaka! Sajnos ezt valamiért nem hagyták nekünk.
2017. febr. 8. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!