Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Clive Barker's Jericho című...

A Clive Barker's Jericho című játékban az egyik szörny nem hasonlít szerintetek Marilyn Mansonra a Sweet Dreams című klippjében?

Figyelt kérdés

Itt a játékból a szörnyről készült kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

Főleg a harmadik képen látszik véleményem szerint a hasonlóság.

Itt pedig a klippnek a youtube-os linkje található:

http://www.youtube.com/watch?v=m6VojYGrnpg&feature=fvst

Véleményem szerint hátborzongató a hasonlóság. Mansonnak kivétel nélkül minden számát szeretem, egyik kedvenc előadóm. A Jericho pedig egy horrorisztikus akció, first person shooter tipusú játék. Elég jó, most vettem meg, és nagyon szeretem :) Jó hangulata van. Arról szól, hogy Isten az emberek előtt még egy másik fajt teremtett, nemek és ilyesmik nélkül. Viszont ezekben nem voltak érzések, kizárólag a gonoszsáág és srőszak, ezért a pokolba taszította őket, és megteremtett minket. A játék folyamán értelemszerűen ezekett kell legyőznünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon izgalmas, pedig nem ez az első játékom... Nem kell taktikázásra számítani, csak rohansz és darálsz, az viszont k*rva jól lett megoldva.

na de ez má off, tehát térjünk vissza a lényeghez :D Szerintetek is van hasonlóság az előadó és a szörny között? ugye nem csak én gondolom így?

2010. máj. 1. 22:20
 1/5 anonim válasza:

Ez simán majdnem egy reklám:P

De amúgy tényleg Mansonra hasonlít.

2010. máj. 1. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
imadom ezt a jatekot :D
2010. máj. 2. 01:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Hú kedvenc game, szeretek mansot gyilkolni köcs*g zombi xD
2010. júl. 29. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem hasonlít. Marilyn Manson egy nagyon jó pasi és nem hasonlít semmiféle játékban lévő szörnyekre!
2010. júl. 29. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
A szörny aranysabb.
2010. szept. 28. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!