Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb zombis játék...

Melyik a legjobb zombis játék x-box 360-ra?

Figyelt kérdés
Ezt szeretnék venni a férjemnek karácsonyra, de nem nagyon értek ehhez.Olyat szeretnék amibe kivülről látom a játékot de a belső nézetestől sem zárkózom el :)
2016. dec. 8. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Dead Rising 2
2016. dec. 8. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
A Dead Island is elég jó, igaz az FPS, de a hangulata miatt megér egy próbát. A Left 4 Dead 2 is remek játék, viszont v az már tényleg csak co-op módban igazán élvezetes. Ott van még a Dead Rising 1-2.
2016. dec. 8. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha pedig a túlélős vonalat is szeretitek a State of Decay a legjobb döntés.
2016. dec. 8. 20:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz :) viszont megnéztem a dead rising 2 és kicsit nekem rossznak tűnik a grafikája vagy csak nekem tűnt úgy? Ez jónak számìt?
2016. dec. 8. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:

1. A Dead Rising 2 hat éves játék.

2. Ráadásul Xbox 360-ra.

3. Ennél a játéknál a grafika abszolút másodlagos, a játékmenet viszi el az egészet a hátán.

4. Ahhoz képest, hogy hatalmas területeket és óriási zombitömegeket kell kezelnie, a grafika igenis jó, sőt, kiváló.

2016. dec. 9. 04:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Heh, a Telltale's The Walking Dead a legjobb zombis játék a világon.
2017. febr. 2. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
#6: Akkor mi ketten másik világban élünk, hálistennek...
2017. febr. 2. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Neked a zombis játék a Left 4 dead 1-el kezdődik és a Left 4 dead 2-vel végződik kedves utolsó?

Mert én sem azt mondom hogy a TWD minden idők legjobb játéka, de aféle játék, aminek a lehurrogása szinte már bűn.

2017. febr. 3. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:

#8: Bűn, persze, hogyne... Hány évet kérne ülnöm érte? :)

Amúgy meg ez a Left 4 Dead-távkiértékelés honnan jött? Fogalmad sincs, milyen játékokat ismerek és szeretek, de ha nem istenítem a The Walking Dead-et, akkor nyilván csak egy Left 4 Dead-imádó lehetek (amit nem is tagadnék, kiváló játék mindkét része). Azaz bűnös.

2017. febr. 3. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
A left 4 dead imádnivaló *multiplayer játék.
2017. febr. 4. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!