Sacred Gold Windows 10-en?
Néhány lehetőség:
A.
Futtasd a játékot a Testapp.exe-vel!
B.
1. Indítsd el a config.exe-t a játék mappájában!
2. Ikszeld be ezeket:
32 bit color
Filter active (anti-aliasing)
Video Compatibility Mode
C.
Jobb kattintás a Sacred.exe-n, Tulajdonságok, ikszeled be, hogy adminként futtatod, és próbáld végig a kompatibilitási módokat.
Ha ezek nem segítenek, írd le, hogy milyen hibaüzenetet kapsz vagy, hogy mi történik, amikor elindítod!
Itt válaszolok, hátha megoldjuk és így később még valaki rátalálhat.
Nem tudok hozzá emulátort és nem tudom mi okozza a problémát, még az is lehet, hogy maga a DVD sérült.
Ezt leellenőrizheted valamilyen progival, pl. CDCheck.
A DVD-n levő setup.exe-t próbáld adminként futtatni ill. a kompatibilitási módokkal.
Megpróbálhatod azt is, hogy felrakod egy másik gépre, amin mondjuk Windows XP az op. rendszer és egy pendrive-ra rámásolod a telepített játékot, majd a pendrive-ról átteszed a saját gépedre.
Azóta sikerült feltelepíteni, kipróbáltam a b és c opciókat, egy fajta hibaüzenetet kaptam csak: "Eror loading x64 Driver. Did you forget to reboot?"
Öszintén megmondom, fingom sincs, hogy mi az a testapp, és hogy hogyan kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!