Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb Prince of Persia játék? Melyiket érdemes letöltenem?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is kösz. =)
2010. máj. 1. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Prince of Persia Warrior Within. De ezt nem érdemes letölteni ezt megvenni érdemes :D ha persze árusítják még valahol.
2010. máj. 1. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a The Sands Of Time volt a kedvencem:DD
2010. máj. 1. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Two thrones volt az en kedvencem... De az elozo ketto is szuper volt...
2010. máj. 2. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig a Warrior Within tetszett legjobban, mert szeretem az ilyen hentelős játékot + az olyan fajta zenét ami benne van. Utána jön a TTT.
2010. máj. 2. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Warrior Within egyértelmü... A Sands of Time-on kívül játszottam minddel.

A Two Thrones is egész jó, de a Warrior Within-hez képest rosszabb lett :(

Az az új aminek meg csak simán Prince of Persia a címe és meseszerü a grafikája, hát az rémes ahogy van... kicsit se hasonlít az eredetire..

2010. máj. 2. 14:13
 6/7 anonim válasza:

Szerintem a SANDS OF TIME a legjobb, annak legalább érthető és szép története van, nem olyan vadállatias, mint a többi.

Gyönyörű grafika, humor, dráma, fantázia, minden van benne.

Ha nem kifejezetten vérengzős gyilkolós kalandjátékot keresel, akkor válaszd ezt, mert megéri! És ne töltsd le, inkább vedd meg, biztos ami biztos, még mielőtt valami vírust szednél le. Hát próbáld ki, hallgass rám!!!

2010. júl. 26. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:
De ha kifejezetten vérengzős gyilkolós kalandjátékot keresel, akkor WARRIOR WITHIN! YEEEEAAAAAHHH! WARRIOR WITHIN RULES! EZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!!
2010. aug. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!